Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening
Michael Tebinka

Michael Tebinka

Virtual Reality – vad är det och hur kan mitt företag använda det?

Publicerad: 9/9, 2020

Dyk in i en annan värld för en kväll. Michael Tebinka på Baringo guidar på resan och delar med sig av användbara färdigheter inom VR, oavsett om du står inför din första produktion eller om du bara är försiktigt nyfiken.

  • Vilka möjligheter tillför VR som inte traditionell video/film kan?
  • 360/VR är det krångligt och dyrt?
  • Vad krävs av mig som beställare och avsändare?
  • Distribution, spridning av content, vi visar!

 

Michael Tebinka har en masters degree i stereoskopisk film och är filmfotograf hos Baringo. Du kommer under kvällen att få besöka en anstalt, spela folkmusik med professionella musiker och kliva innanför dörrarna till en Hälsingegård utan att resa en meter.

Välkommen till Baringo – en fullservicebyrå med hjärtat i Gävle! Vi bjuder på macka och kaffe/te. Meddela eventuell specialkost.

Dag: onsdag den 30 september 2020

Tid: 17.30-19.00

Plats: Baringo reklam och kommunikation. Järnvågsgatan 5, Gävle.

Anmäl dig senast söndag den 27 september till anna75eklund@gmail.com

OBS! För att kunna hålla distans är max antal 20 personer. Först till kvarn! Vi kommer att filma föreläsningen för er som inte får plats eller har förhinder. Vid symtom stannar du hemma och debiteras inte någon avgift. Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar. Som medlem kan du bjuda med dig en gäst. Vid utebliven avanmälan debiteras du 100 kr eftersom vi vill lämna plats till andra deltagare. Avanmälan ska ha inkommit till oss senast 12.00 dagen innan föreläsningen. Varmt välkommen önskar Kommuniceras styrelse!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK