Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening

"Om människor ska intressera sig för jobbet måste chefen intressera sig för människor"

Publicerad: 28/1, 2020

Alla företag och organisationer vill ha engagerade medarbetare. Men vad är det egentligen som gör att vi går igång på jobbet – att vi blir inspirerade, engagerade och motiverade?

Föreläsningen handlar om vad som ligger bakom vår inre motivation, vad som skapar ett positivt, produktivt arbetsklimat och vad som är hemligheten bakom effektiva team. Följ med på en tankeväckande resa genom ekonomisk och psykologisk forskning, den mänskliga hjärnan och insikter kring hur vi beter oss på våra arbetsplatser och varför.

Kom och lyssna till Tommy Lundberg, kommunikationsrådgivare och författare till bland andra böckerna "Skulle du vilja jobba med dig?", ”Motivationskoden” och ”Empatieffekten”. Tommy Lundberg har en bakgrund som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen. Sedan 2008 arbetar han som författare, föreläsare och konsult med fokus på kommunikation, ledarskap och medarbetarengagemang.

Dag: Onsdag 5 februari 2020

Tid: 17:30-19:30

Plats: Gävle Teater, Café Amadeus

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Alla deltagare får även ett ex av boken Empatieffekten med sig hem. Kvällen börjar med fika och föreläsning och fortsätter, för de som vill, med en guidad tur av Gävle Teater tillsammans med intendent Jonas Elverstig. Skriv i anmälan om du vill delta på den guidade turen.

Anmäl dig och meddela eventuell specialkost senast söndag den 2 februari till norincamilla@gmail.com Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar. Som medlem kan du bjuda med dig en gäst.

Vid utebliven avanmälan debiteras du 100 kr eftersom vi vill lämna plats till andra deltagare. Avanmälan ska ha inkommit till oss senast 12.00 dagen innan föreläsningen.

Föreläsningen är i första hand för våra medlemmar, men vi tillämpar en kölista för icke medlemmar. Kostnaden är då 200kr och du får veta senast dagen innan om du fått en plats. Betalning sker på plats via Swish.

Välkommen med din intresseanmälan! Varmt välkommen önskar Kommuniceras styrelse!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK