Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening

Ökat engagemang tjugofyrasju

Publicerad: 23/9, 2019

Med en engagemangsnivå på 14 procent i svenska organisationer blir det allt tuffare att konkurrera om rätt arbetskraft och behålla de medarbetare man har. Henriks Axelssons föreläsning, baserat på världens främsta motivationsteori, handlar om vilka drivkrafter som styr oss. Vi får ta del av vad som kan stärka individ, organisation, ledarskap och därmed höja engagemangsnivån i de svenska organisationerna. Vad är då knepet? Ökat välmående - varje dag, alla dagar, dygnets alla timmar = tjugofyrasju.

Dag: onsdag den 16 oktober 2019

Tid: 17.30-19.00 ca

Plats: Sandvik Coromant center, Mossvägen 10

 

”I ett av Sveriges miljonprogramsområden skapades några av de drivkrafter som ledde mig till Sveriges största bolag och en karriär som visade sig sakna något. Vid 37 års ålder hoppade jag av, lämnade allt och gjorde ekonomisk förlust. Allt för att följa de drivkrafter som faktiskt betydde något. Välmående för mig, min familj och min omgivning tjugofyrasju.”

Henrik Axelsson har bland annat jobbat inom Malmöpolisen, varit Communication Director på Volvo Group Trucks Technology och är utbildad via Handelshögskolans och Sveriges Kommunikatörers managementprogram CEP, Communication Executives Program. Henrik har medverkat i Trygghetsrådet bok ”Kommunikatören” och i podcasten ”Mina Misstag”.

Föreläsningen är kostnadsfri för medlemmar. Som medlem kan du bjuda med en gäst. Vid utebliven avanmälan debiteras du 100 kr eftersom vi vill lämna plats till andra deltagare. Avanmälan ska ha inkommit till oss senast 12.00 dagen innan föreläsningen.

Anmäl dig senast söndag den 13/10 till marie-louise.andersen@gavle.se.

Varmt välkommen önskar Kommuniceras styrelse!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK