Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening
Taste of Africa

Taste of Africa

Årsmöte och mat på Taste of Africa!

Publicerad: 14/5, 2018

Kommunicera har årsmöte hos Åsa och Nolan på Taste of Africa, som ligger 2,7 mil från Gävle mot Hedesunda. Paret har en spännande historia från Sydafrika till skogarna i Gilleråsen. De driver gårdsbutik, kafé och matlagning.

Paret hälsar oss välkomna 17.30 och därefter har vi årsmöte dit alla är välkomna. Sedan finns 35 platser bokade för mat, så först till kvarn gäller. Vi äter tillsammans utomhus under tak och med värmande eldar.

På menyn står en hemlagad soppa med nybakat bröd och kaffe/bushte, varm kaka med vaniljglass. Citronvatten ingår. Det går bra att ta med egen dryck.

 

När, var och hur?

Dag: torsdag 31 maj

Tid: 17.30 på plats på Taste of Africa

Plats: Taste of Africa, Gilleråsvägen 59. Tar cirka 30 minuter med bil. Läs mer här.

Träff för samåkning: Gävle Konserthusparkering - där avgår bilar 17.00 för att vi ska vara på plats 17.30.

 

Anmälan

Anmäl dig senast söndag 27 maj 12.00 till marie-louise.andersen@gavle.se

Berätta om du har speciella kostönskemål/allergier och om du har egen bil eftersom vi vill samåka. Först till kvarn gäller. Max 35 platser.

Årsmötet är kostnadsfritt för medlemmar och vi bjuder på en soppa, vatten och kaffe. Sen avanmälan kan innebära debitering, därför ska avanmälan ha inkommit till oss senast 12.00 dagen innan eventet.

 

Varmt välkomna önskar Kommuniceras styrelse!

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK