Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening

Årets andra föreläsning!

Publicerad: 16/2, 2018

Kommunicera inbjuder till föreläsning

Vad ska vi ta oss till utan offentligt samtal?​

Vi fortsätter terminen med en inspirerande kväll på Högskolan i Gävle där Jan Sjölund kommer prata om det offentliga samtalet.

Tänk om det är så att hela det offentliga samtalet är på väg att avslutas? Här och nu? Tänk om den digitala medielogiken faktiskt river förutsättningarna för den demokratiska offentlighet vi kommit att ta för given? Vad ska vi göra då, vi som jobbar med att ta plats i offentligheten?

Jan Sjölund är lärare i skrivande och kommunikation och har genom åren rört sig mellan ovanligt många fält i kommunikationsbranschen: som journalist, skönlitterär författare och copywriter med digital kommunikation som huvudfokus. I sitt föredrag ställer han ett antal avgörande frågor – och kommer med några svar.

 

Dag: Torsdagen den 22 februari 2018
Tid: ca 17.30-19.00
Plats: Högskolan i Gävle, Kungsbäcksvägen 47, Gävle.
Vi hänvisar er från entrén i Rävhallen till rätt lokal.

 

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Meddela om du är i behov av specialkost.

Anmäl dig senast söndag den 18 februari 2018 kl 12.00 till desireeckarlsson@gmail.com

 

Föreläsningen är kostnadsfri för medlemmar. Som medlem kan du bjuda med dig en gäst. Vid utebliven avanmälan debiteras du 100 kr eftersom vi vill lämna plats till andra deltagare. Avanmälan ska ha inkommit till oss senast kl 12.00 dagen innan föreläsningen.


Varmt välkommen önskar Kommuniceras styrelse!

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK