Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening

Oatly - värderingsdriven kommunikation

Publicerad: 9/2, 2021

Hur kan kommunikation påverka oss att konsumera mer hållbart, och hur kan ett företag göra det utan en marknadsavdelning? Linda Nordgren kommunikationschef på Oatly berättar om Oatlys värderingsdrivna kommunikation, hur den har tagit sig uttryck i deras kommunikationsarbete och vilka effekter det fått. Oatly har genom åren blivit prisad för sitt kommunikationsarbete men också fått en del kritik, t.ex. i samband med det s.k. “mjölkkriget” då de fick en stämningsansökan och även efter den uppmärksammade affären med Blackstone. Hur tänker de kring det? Vi får också höra hur de jobbar helt utan varumärkesstrategi men istället med fokus på relationsbyggande kommunikation.

Dag: onsdag den 17 februari 2021

Tid : 11.30-12.45

Plats: Zoom-länk skickas ut via e-post

Anmäl dig senast tisdagen 16/2 till anna.m.aberg@regiongavleborg.se Du som deltar får presentkort på Lunch inom Gävle. Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar. Som medlem kan du bjuda med dig en gäst. Vid utebliven avanmälan debiteras du 100 kr eftersom vi vill lämna plats till andra deltagare.

Varmt välkommen önskar Kommuniceras styrelse!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK