Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening
Anna Hellqvist

Anna Hellqvist

Konsten att blogga

Publicerad: 21/10, 2015

Kommunicera inbjuder till frukostseminarium

Konsten att blogga

med Anna Hellqvist

  • Hur gör man när man bloggar?
  • Hur kan du få din blogg att stå ut och synas i det hav av bloggar som finns på nätet?

Det och lite till ska vi prata om den här morgonen. Vi behöver inte bara öka på bloggandet på nätet utan även kvalitén. Du kommer få med dig verktyg och tankar för hur du ska tänka och planera för att skapa en bra blogg och för att få fler läsare.

Presentation av Anna:

Anna arbetar som Web Content Specialist och som Social media marketeer på SSAB i Borlänge. Hon brinner för sociala medier och i bagaget har hon bland annat en utbildning inom kreativt skrivande. Det är framför allt det hon bloggar privat om på nätet; skrivande och sociala medier. Hon har bloggat i flera omgångar och på flera olika sätt de senaste tio åren. Nu har hon även börjat coacha författare i att marknadsföra sig med sitt bloggande.

Dag & Tid: Tisdag 17 november, kl 7.30 - 8.45

Plats: Gävle Central Konferens, Centralstationen

Anmäl dig senast måndag den 9 november kl 18.00 till annicamedc@hotmail.com Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar. Som medlem kan du bjuda med dig en gäst. Vid utebliven avanmälan debiteras du 100 kr eftersom vi vill lämna plats till andra deltagare. Avanmälan ska ha inkommit till oss senast kl 12 dagen innan föreläsningen.

Varmt välkommen önskar Kommuniceras styrelse!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK