Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening

Kommunicera söker nya deltagare till Mentorsprogrammet!

Publicerad: 27/4, 2016

Nu söker Kommunicera nya deltagare till Mentorsprogrammet!

Vad kan det ge dig att vara med? Här är några kommentarer från tidigare deltagare:

"Intressanta frågeställningar och kunskapsöverföring åt båda hållen."

"Otroligt givande och intressant att följa tankarna hos en ung kommunikatör och de frågeställningar som man ställs inför som nyutkommen i arbetslivet. Har varit roligt att få dela med sig av erfarenheter och kunna bidra till någons insikt och få detsamma tillbaka."

"Möjligheten att få dryfta yrkesfrågor högt och lågt med någon som är erfaren, att få se/höra hur andra arbetar och resonerar. Intressant att se att yrket både är väldigt lika och väldigt olika beroende på inom vilken sektor man hör hemma och hur organisationen ser ut. Skönt att få diskutera med någon som är ”opartisk”."

"Möjligheten att ”mysälta” yrkesfrågor med någon som förstår."

***

Vill du också mysälta kommunikationsfrågor? Skriv ner några rader om dig själv och varför du söker och skicka din ansökan till mentor@kommunicera.info

22 maj 2016 är sista ansökningsdag för både adepter och mentorer.

Tanken med programmet är att det ska ske ett ömsesidigt utbyte mellan mentor och adept. I utvärderingarna från tidigare deltagare framgår det också att du har störst utbyte av att vara med i mentorsprogrammet om du är yrkesaktiv och har börjat din karriär. Som student eller arbetssökande är det svårare att relatera till yrket. Därför rekommenderar vi att du som söker som adept är yrkesaktiv, eller i slutet av din utbildning men med en tydlig bild av vilket område du vill arbeta inom.

Lycka till!

 

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK