Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening
Maria Brander

Maria Brander

Frukostföreläsning och studiebesök på Gefle Dagblad

Publicerad: 1/3, 2014

Nytt medielandskap
Maria Brander, chefredaktör på GD, berättar om nya sätt för journalisterna att arbeta och guidar oss i ett nytt medielandskap.

Dag/tid: Onsdag 12 mars kl 7.45-9.15
Plats: Gefle Dagblad, Hattmakargatan 14 (ingång genom receptionen)
Övrigt: GD bjuder på kaffe och smörgås


Maria Brander, chefredaktör på GD, berättar om nya sätt för journalisterna att arbeta och guidar oss i ett nytt medielandskap.
Idag anställs multijournalister till tidningarnas redaktioner, men hur ser den nya rollen egentligen ut? GD har under Maria Branders ledning ändrat sitt sätt att arbeta och vi är nyfikna på vilka tankarna är bakom det och hur hon upplever att det har fungerat. Ger till exempel arbete med sociala medier och bloggar en aktivare dialog med läsarna? Dessutom är vi som informatörer/kommunikatörer intresserade av relationen mellan oss och journalister, vilka förväntningar och tankar vi har om varandras arbete. Besöket avslutas med ett besök på redaktionen och i tryckeriet.

Maria Brander, ansvarig utgivare och chefredaktör på Gefle Dagbland, har en egen blogg där hon tar upp aktuella frågor på redaktionen, frågor från läsarna och vad hon som publicist behöver ta ställning till i sitt arbete.

Anmäl dig senast den 5 mars till: anmalan@kommunicera.info. Föreläsningen är kostnadsfri för medlemmar, men om du uteblir eller inte avanmäler dig före kl 12.00 den 11 mars så debiteras du 100 kr.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK