Kommunicera - Gävleborgs Informationsförening

Ett möte om möten-Kommunicera bjuder in till seminarium

Publicerad: 12/10, 2015

Kommunicera inbjuder till seminarium


Välkomna till ett möte om möten!
 Vill du skapa mer energi och resultat i dina möten?
 Göra dem mer kreativa och effektiva?
 Hur får du deltagarna att bli mer engagerade och delaktiga?
 Hur utvecklar vi våra organisationers mötesformer?

Detta är frågor som vi under ledning av Ann Jönsson Lindström och Kari Österling diskuterar under kvällen. Ann och Kari lovar att dela med sig av sina konkreta verktyg, tankar och idéer.

Dag &  Tid:  Onsdag 21 oktober, kl 17.30-19.30 ca
Plats:         Gävle Central Konferens Centralstationen

Ann Jönsson Lindström arbetar med att coacha chefer och hjälpa dem att utveckla ett modernt och kommunikativt ledarskap som bygger på samtal och dialog. Hon har över 20 års erfarenhet som informationsdirektör, vd och styrelseledamot i företag som Sydkraft, Telia, Digital Equipment, Posten, Torget och Jeeves. Ann leder utbildningar i coachande kommunikation och kommunikativt ledarskap.


Kari Österling är civilekonom, pedagog och facilitator i konsultbolaget Mötesverkstan. Hon är verksam inom olika nätverk och som expert inom området deltagit i transnationella projekt och utvecklat handböcker samt skrivit boken ”Snack eller Verkstad – en verktygslåda för kreativa och lärande möten”.

 


Anmäl dig senast söndag den 9 oktober kl 12.00 till katarina.hahr.astrom@gmail.com.
Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar. Som medlem kan du bjuda med dig en gäst. Vid utebliven avanmälan debiteras du 100 kr eftersom vi vill lämna plats till andra deltagare. Avanmälan ska ha inkommit till oss senast kl 12 dagen innan föreläsningen.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK